Vochtbestrijding Brugge

Als een historische stad, Brugge in het bezit van veel oudere woningen. Een groot gedeelte van deze woningen wordt prima onderhouden, maar er zijn ook veel woningen die problemen met vocht hebben. Dit is een typisch kenmerk van oudere woningen, want inbouw van een verplichte waterkering is pas in de jaren 80 ingevoerd. Vochtbestrijding Brugge is bij deze oudere Antwerpse woningen dan nodig. BMCO kan u helpen door op vakkundige wijze juiste vochtbehandeling toe te passen voor al uw vochtproblemen. Neem daarom voor vochtbestrijding Brugge contact met vochtbestrijdingsbedrijf BMCO op.

Lees meer: Vochtbestrijding Brugge

Vochtbestrijding Hasselt

Als een historische stad, Hasselt in het bezit van veel oudere woningen. Een groot gedeelte van deze woningen wordt prima onderhouden, maar er zijn ook veel woningen die problemen met vocht hebben. Dit is een typisch kenmerk van oudere woningen, want inbouw van een verplichte waterkering is pas in de jaren 80 ingevoerd. Vochtbestrijding Hasselt is bij deze oudere Antwerpse woningen dan nodig. BMCO kan u helpen door op vakkundige wijze juiste vochtbehandeling toe te passen voor al uw vochtproblemen. Neem daarom voor vochtbestrijding Hasselt contact met vochtbestrijdingsbedrijf BMCO op.

Lees meer: Vochtbestrijding Hasselt

Kelderdichting Hasselt

Vochtbestrijding Hasselt

Vochtproblemen in woningen komen in Vlaanderen naar verhouding vaak voor. Dat heeft te maken met het feit dat de grond in België relatief vochtig is door de ligging nabij de Noordzee. Maar ook het feit dat er in Hasselt veel oudere huizen zijn, gebouwd vóór de jaren 1980, die niet over een zogeheten waterkering beschikken. Een waterkering voorkomt opstijgend vocht langs de muren van de woning. Tot ongeveer 1980 was de plaatsing van een waterkering in België niet verplicht, met al gevolg dat huizen die voor die tijd zijn gebouwd vaak met vochtproblematiek te kampen hebben.

Lees meer: Kelderdichting Hasselt

Kelderdichting Antwerpen

Kelderdichting Antwerpen

Vochtproblemen in woningen komen in Vlaanderen naar verhouding vaak voor. Dat heeft te maken met het feit dat de grond in België relatief vochtig is door de ligging nabij de Noordzee. Maar ook het feit dat er in Antwerpen veel oudere huizen zijn, gebouwd vóór de jaren 1980, die niet over een zogeheten waterkering beschikken. Een waterkering voorkomt opstijgend vocht langs de muren van de woning. Tot ongeveer 1980 was de plaatsing van een waterkering in België niet verplicht, met al gevolg dat huizen die voor die tijd zijn gebouwd vaak met vochtproblematiek te kampen hebben.

Lees meer: Kelderdichting Antwerpen

Last van vocht door zonnepanelen

Last van vocht door zonnepanelen

Iedereen die het gedaan heeft weet dat zonnepanelen laten plaatsen veel voordelen heeft voor huiseigenaren en bedrijven. Wie zonnepanelen plaatst, geniet van de meerwaarde die zonne-energie te bieden heeft. De plaatsing van zonnepanelen is een flinke investering, maar verdient zich snel terug. Simpelweg omdat een zonnepaneel een mooie besparing op de energierekening kan geven. Bij overproductie van energie via de zonnepanelen kan in veel gevallen het overschot aan stroom worden doorverkocht aan elektriciteitsbedrijven. Zo verdienen zonnepanelen zich natuurlijk nog sneller terug en kan er al snel winst op gemaakt worden. Gemiddeld verdienen zonnepanelen zich binnen jaar terug. Verder doet u met de aanschaf van zonnepanelen natuurlijk iets goeds voor het milieu. Zonnepanelen verminderen de CO2-uitstoot op termijn. Na 2 à 3 jaar is de CO2-uitstoot die voor de productie van zonnepanelen nodig was gecompenseerd.

Lees meer: Last van vocht door zonnepanelen

Vochtbestrijding Antwerpen

Als een historische stad, Antwerpen in het bezit van veel oudere woningen. Een groot gedeelte van deze woningen wordt prima onderhouden, maar er zijn ook veel woningen die problemen met vocht hebben. Dit is een typisch kenmerk van oudere woningen, want inbouw van een verplichte waterkering is pas in de jaren 80 ingevoerd. Vochtbestrijding Antwerpen is bij deze oudere Antwerpse woningen dan nodig. BMCO kan u helpen door op vakkundige wijze juiste vochtbehandeling toe te passen voor al uw vochtproblemen. Neem daarom voor vochtbestrijding Antwerpen contact met vochtbestrijdingsbedrijf BMCO op.

Lees meer: Vochtbestrijding Antwerpen